SiT! Bugs - VM
View Issue Details
0001193VMLAMPpublic2010-03-24 16:282011-02-22 15:16
Tomse 
Tomse 
normalminorhave not tried
closedfixed 
 
3.603.60 
0001193: Outgoing mail
People want outgoing mail to be enabled for production use
No tags attached.
Issue History
2010-03-24 16:28TomseNew Issue
2010-03-24 21:28paulhNote Added: 0002859
2010-03-24 21:28paulhStatusnew => confirmed
2010-03-24 21:34ivanCategoryOS & Apache/MySQL/PHP => LAMP
2010-03-28 13:00TomseStatusconfirmed => assigned
2010-03-28 13:00TomseAssigned To => Tomse
2010-03-28 13:01TomseNote Added: 0002889
2010-03-28 14:14paulhNote Added: 0002891
2010-03-30 17:44TomseNote Added: 0002898
2010-03-30 17:44TomseStatusassigned => resolved
2010-03-30 17:44TomseFixed in Version => 3.60
2010-03-30 17:44TomseResolutionopen => fixed
2011-02-22 15:16ivanStatusresolved => closed

Notes
(0002859)
paulh   
2010-03-24 21:28   
They may have to configure the mailhost on the SMTP server on the VM for this to work, they will need instructions on how to do this probably
(0002889)
Tomse   
2010-03-28 13:01   
either a mail host, or configure php.ini to use a FQDN smtp server.

I've added sendmail to the list on applications needed to be installed on the VM, this should be enough for outgoing mail
(0002891)
paulh   
2010-03-28 14:14   
Hi Tomse,

My preference would be for postfix over sendmail its much easier to configure and maintain than sendmail (unless of course your a sendmail guru)
(0002898)
Tomse   
2010-03-30 17:44   
Fixed in the new version of 3.60... using postfix