SiT! Bugs - SiT!
View Issue Details
0000843SiT!sites & contactspublic2009-08-02 20:182009-08-16 14:39
Tomse 
ivan 
normalcrashalways
closedfixed 
3.45 
3.503.50 
0000843: adding a new site type generates an error
site_types.php (using SVN)

Adding a new site type, generates an error that db.sitetypes doesn't exist

it looks to me that site_types.php doesn't select the db prefix i.e. db.sit_sitetypes

When Editing a sitetype, the button text should probably not be "Add", but rather an approval for the settings
No tags attached.
Issue History
2009-08-02 20:18TomseNew Issue
2009-08-02 20:25TomseAdditional Information Updated
2009-08-02 20:31paulhNote Added: 0001492
2009-08-02 20:31paulhStatusnew => confirmed
2009-08-03 10:46ivanSeverityminor => crash
2009-08-03 10:46ivanTarget Version => 3.50
2009-08-03 10:53ivanStatusconfirmed => assigned
2009-08-03 10:53ivanAssigned To => ivan
2009-08-03 10:55ivanNote Added: 0001494
2009-08-03 10:55ivanStatusassigned => resolved
2009-08-03 10:55ivanResolutionopen => fixed
2009-08-03 10:55ivanFixed in Version => Current SVN
2009-08-16 13:15ivanFixed in VersionCurrent SVN => 3.50
2009-08-16 14:39ivanNote Added: 0001680
2009-08-16 14:39ivanStatusresolved => closed

Notes
(0001492)
paulh   
2009-08-02 20:31   
This is an issue with the new form handling code. ProcessForm in lib/sitform.inc.php does insert into $this->tableName we probably need to pass in the dbSiteTypes name rather than sitetypes
(0001494)
ivan   
2009-08-03 10:55   
Fixed in trunk svn r5722, now uses variable for table name
(0001680)
ivan   
2009-08-16 14:39   
Released in 3.50rc1