SiT! Bugs

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001220SiT!feedbackpublic2010-04-02 14:492010-04-06 22:04
Reporterrmras 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusconfirmedResolutionopen 
PlatformWindowsOSWindows ServerOS Version2000+Later
Product Version3.60 LTS 
Target VersionFixed in Version 
Summary0001220: Feedback reporting not working properly
DescriptionFeedback reporting does not show graphs when 'Closed' is selected.

Shows nothing for Users, Contacts, etc when 'Feedback' is selected.

noticed MySQL table sts_feedbackreport is empty... don't know if this applies or not.

Site is on public server, can allow access to review if necessary.
Steps To ReproduceRun feedback report.
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
User avatar (0002953)
paulh (administrator)
2010-04-06 20:02

Confirming I'm getting odd results from this report. Could be because I've some questions of type text which just don't work properly at the moment :-( are all yours of type rating?
(0002967)
rmras (reporter)
2010-04-06 22:04

I do have one question of text type... all the others are a 1-5 rating.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2010-04-02 14:49 rmras New Issue
2010-04-06 20:02 paulh Note Added: 0002953
2010-04-06 20:02 paulh Status new => confirmed
2010-04-06 22:04 rmras Note Added: 0002967


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker