SiT! Bugs

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001671SiT!billingpublic2011-08-06 16:072012-10-20 14:46
ReporterTomse 
Assigned Topaulh 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product VersionCurrent GIT 
Target Version3.90beta1Fixed in VersionCurrent GIT 
Summary0001671: Adding service under a contract doesn't show which site/product
Descriptionwhen you add a service under a contract it doesn't display a site/product when going to the Customer -> contracts -> billing -> Summary screen
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
User avatar (0004166)
ivan (administrator)
2011-08-06 16:37

I can confirm this. It's fine for the service that gets added as part of the initial contract creation, but any service added later exhibits this problem.

It could be related to the billing matrix blank issue (0001670) since it looks like all the service that had this problem also has that problem.
User avatar (0004554)
paulh (administrator)
2012-10-20 14:46

RElatd issue (1670) resolves this, the upgrade to 3.9 will move the billing matrix

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-08-06 16:07 Tomse New Issue
2011-08-06 16:37 ivan Note Added: 0004166
2011-08-06 16:37 ivan Status new => confirmed
2011-08-06 19:34 ivan Target Version => 3.90beta1
2012-10-20 13:11 paulh Assigned To => paulh
2012-10-20 13:11 paulh Status confirmed => assigned
2012-10-20 14:46 paulh Note Added: 0004554
2012-10-20 14:46 paulh Status assigned => resolved
2012-10-20 14:46 paulh Resolution open => fixed
2012-10-20 14:46 paulh Fixed in Version => Current GIT


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker